Mesaje
Adauga anunt nou
HauteCouture Metal
HauteCouture Metal

HauteCouture Metal

  • Ultima oară activ: 25 mar. 2024, 09:20
  • Pe OLX din: 25 feb. 2024
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Haute Couture Metal este o companie de prestigiu specializată în producția de scări metalice personalizate de înaltă calitate.

Echipa Haute Couture Metal își exprimă sincerele mulțumiri față de colaboratorii și clienții noștri fideli care ne-au susținut și au contribuit la succesul nostru în ultimii 5 ani. Prin parteneriatele solide și încrederea acordată, am reușit să realizăm proiecte excepționale și să creăm piese metalice deosebite, care au adus satisfacție și inspirație în mediul nostru profesional. Împreună, am pus bazele unor relații durabile și am construit un renume solid în industria confecțiilor metalice.

Cu recunoștință pentru aceste realizări, suntem încântați să anunțăm că Haute Couture Metal are disponibile noi oportunități de carieră în cadrul companiei noastre. Căutăm persoane talentate și motivate să se alăture echipei noastre dinamice, care să contribuie la continuarea excelenței noastre în producția de elemente metalice personalizate. Dacă sunteți pasionați de designul și fabricația de înaltă calitate și sunteți dornici să faceți parte dintr-o echipă dedicată și creativă, vă îndemnăm să explorați pozițiile disponibile și să aplicați pentru acelea care vi se potrivesc. Haute Couture Metal vă invită să vă alăturați călătoriei noastre către excelență și inovație în domeniul confecțiilor metalice
 

Contact

  • Soseaua Oltenitei 247
  • 077160 Popesti Leordeni
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0749020230

Descarca aplicatia pentru telefonul tau